Afsluiting Enzo’s Zonnebloemproject 2023.

Voor het derde jaar op rij zijn er in onze streek, onder impuls van Enzo Van den Kerckhove, massaal zonnebloemen geplant in onze streek. Dit met de bedoeling  om van Lierde, Geraardsbergen & omstreken de zonnigste plek van Vlaanderen te maken!

Maar het Zonnebloemproject 2023 loopt weer af en dus is de tijd gekomen om een overzicht te maken van het aantal deelnemers, de exacte hoeveelheid zonnebloemen, alsook natuurlijk de mooiste zonnebloemfoto. Dus heb je zonnebloemen staan, of ken je mensen die er hebben staan? Neem dan zeker deel aan het zonnebloemproject van 2023 en maak kans op mooie prijzen! In totaal is er voor meer dan 500 euro aan waardebonnen te winnen dewelke geschonken zijn door lokale zelfstandigen.

De grootste en hoogste zonnebloem zal verkozen worden op 08/09/2023 maar de fotowedstrijd loopt tot en met 21/09/2023.

Om hieraan deel te nemen kan je inschrijven via volgende link:

https://www.enzovdk.be/afsluiting-zonnebloemproject-2023