Vanavond en morgen: folk-, rock- en familiefestival Bombelbas

De vakantie is voorbij, maar dat geldt niet voor de festivalzomer. Vrijdag en zaterdag kan je op de festivalweide op de Bevegemse Vijvers in Zottegem terecht voor Bombelbas, het altijd gezellige folk-, rock- en familiefestival.

De optredens (Yevgueni, The O’Reillys and the Paddyhats, Balkanski Soundsystem, Spiegelei Inc., Et Encore en anderen) gaan door in een grote tent. Er zijn foodtrucks en in de streekbierentent kan je proeven van tal van (lokale) bieren waaronder het Bombelbier Blond, dat naar aanleiding van het vijfjarig bestaan werd gebrouwen door de Zottegemse brouwerij Hoevebrouwers. Kinderen tot 12 jaar oud mogen gratis binnen en worden op zaterdag onthaald in het kinderdorp waar ze kunnen deelnemen aan tal van leuke randactiviteiten. 

Praktisch

  • Vrijdag 1 september vanaf 18 uur
  • Zaterdag 2 september vanaf 14 uur
  • Tickets koop je online via www.bombelbas.be of rechtstreeks aan de kassa
  • Gratis campingsite