Zottegemse levert topprestatie met haar crew tijdens WK Streetdance in Blackpool

Emma Placke (11) uit Zottegem heeft met haar crew Mini Made2Move uit Wetteren (zie link) een topprestatie geleverd tijdens het wereldkampioenschap UDO streetdance in Blackpool.

Emma en haar team verdedigden er hun wereldkampioen-titel van vorig jaar. Een zeer moeilijke opdracht, maar ze veroverden desondanks een bronzen medaille in de categorie Under 14 advanced . Een zeer mooie prestatie die bovendien werd gevolgd door een zilveren medaille. Haar teamgenoten behaalden immers zilver in de categorie Under 16 advanced. Eerder dit jaar werden beide crews trouwens al Europees kampioen.

Meer info?

  • MADE2MOVE dance studio uit Wetteren ontstond in 2004 en telt nu reeds 800 leden en wordt geleid door Nele De Mol en Fundi Omari. De dansschool biedt een brede waaier aan verschillende dansstijlen: hip hop, break, modern, ballet, zumba,… noem het op en je kan het daar leren. Check link