Zottegem: geen treinverkeer tussen Gent en Melle

Omdat er door Infrabel werken moeten uitgevoerd worden voor het onderhoud en/of de vernieuwing van de spoorinfrastructuur, zal er in het komende weekend van zaterdag 9 en zondag 10 september geen treinverkeer mogelijk zijn tussen Gent (Sint-Pieters) en Melle. Alle treinen zullen in beide richtingen vervangen worden door een NMBS-bus. Ook wijzigen sommige vertrekuren. Er wordt aangeraden om je treinreis te plannen via nmbs.be of de NMBS-app (de reisplanner houdt al rekening met de aangepaste vertrektijden). Wie niet beschikt over internet, kan voor meer inlichtingen telefonisch terecht op 02 528 28 28.

Ook tussen Zottegem en Oudenaarde zullen er tijdens het komende weekend van 9 – 10 september geen treinen (kunnen) rijden ingevolge spoorwerken. Hieromtrent afzonderlijk uitgebreider info in een volgend NUUS-artikel.