Kerstconcert Dana Winner in Geraardsbergen

Geraardsbergen. Op zaterdag 16 december 2023 brengt Dana Winner op uitnodiging van Sportverbond Geraardsbergen vzwin De Spiraal in Geraardsbergen haar nieuwe kerstshow ‘Hallelujah’.

Met Dana Winner haalt het Sportverbond een grote naam naar Geraardsbergen. De Vlaamse zangeres verkocht wereldwijd al meer dan 3,5 miljoen cd’s. Met haar indrukwekkende versie van Whitney Houston’s ‘One Moment In Time’ scoorde Dana Winner intussen al bijna 45 miljoen views op YouTube.

Haar kersttours vullen de grootste zalen en weten telkens weer een breed publiek te boeien. Deze keer kan ook Geraardsbergen genieten van de show, die groots is opgevat en een aangepast repertoire meekrijgt, met daarbij ook enkele van haar grootste hits en tal van meezingers. Met haar liveband zorgt Dana Winner ervoor dat de zaal wordt omgetoverd in één groot zangkoor dat zich gewillig laat onderdompelen in pure kerstsferen, waarop Dana Winner een patent heeft.

Kaarten voor het Hallelujah kerstconcert op 16 december in Geraardsbergen kosten 35 euro (zitplaats) en 45 euro (gereserveerde zitplaats). Te bestellen op www.sportverbondgeraardsbergen.be en 0494 45 29 19.De show start om 20 uur, deuren om 19 uur. Parking op 100 m.