Foutste party ten voordele van OZC Sint-Vincentius

Geraardsbergen/Lierde. Op zaterdag 23 september organiseert Fofoli voor de vierde keer Fout for Life in OC De Lier in Lierde. De opbrengst gaat naar OZC Sint-Vincentius, een zorgcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking in Geraardsbergen.

“Fout for Life is een ode aan de imperfectie van het leven en aan de mensen die daar een kunst van maken”, zegt Fofoli-voorzitster Ilse De Ville. Met een groep gedreven collega’s organiseert ze al voor de vierde keer het foutste feestje van het jaar. “Dit jaar kozen we voor het thema ‘flower power’: een mooie verwijzing naar de stille kracht en de spontaniteit die onze sector en doelgroep kenmerken. Onze bewoners en cliënten weten als geen ander hoe je een fout feestje moet bouwen. Maar in het dagelijkse leven, met al zijn regels, normen en codes, is er weinig ruimte voor spontaan gedrag. Fout for Life brengt daar verandering in. In de vooravond is de dansvloer voor onze bewoners en vanaf 20 uur is iedereen welkom om hun voorbeeld te volgen tot in de vroege uurtjes.”

Na de succesvolle editie van vorig jaar wist de organisatie opnieuw Bart Reeves te strikken, die samen met dj’s Fré, Ronny, Klimax en Stef de foutste schijfjes zal draaien. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.crowdselling.eu/foutforlife