Infosessie EHBO bij woningrenovaties

Woensdag 18 oktober organiseert de stad een infosessie rond woningrenovatie. Je woning toekomstbestendig renoveren is een verstandige keuze. Het drukt de energiefactuur én verhoogt de waarde van je woning. De Vlaamse overheid ondersteunt ook financieel met renovatie- en energiepremies en de Mijn VerbouwLening. In de infosessie leggen we de aanpassingen uit, voor welke werken er premies kunnen aangevraagd worden, de modaliteiten van de Mijn VerbouwLening en de renovatieverplichting. Op www.mijnverbouwpremie.be kan je alvast meer informatie terugvinden.

Praktische informatie

infosessie voor eigenaars, verhuurders en kandidaat-koperswoensdag 18 oktober 2023 om 19.30 uur in het Sociaal Huis (Burchtstraat 46, Ninove)inschrijven verplicht via huisvesting@ninove.be