Oud Huis Sacks ‘Kookwinkel’ houdt reuze stockverkoop

Kitchen, Home & Bath: – 50 %, –60 %, – 70 %

Wie graag van mega kortingen van –50 %, – 60 %, –70 % wil profiteren kan op vrijdag 29 september (10 u – 18 u), zaterdag 30 september (10 u – 18 u) en zondag 1 oktober 2023 (11 u – 17 u) terecht bij Oud Huis Sacks , Dorp 71 in Oosterzele. Tijdens de reuze stockverkoop in Kookwinkel Mariane D’Hont zijn echt koopjes te doen. Er zijn super grote kortingen op keuken-, woon- en badkamerartikelen. Kom dat ontdekken. Als dat geen goed nieuws is. Rep je naar Oud Huis Sacks. Mariane verwelkomt je graag met een glaasje. Kom langs, voor ieder wat wils. Mis niet de uitzonderlijke stockverkoop zoals deze. Oud Huis Sacks dat begin oktober 2022 met veel succes de 115 de verjaardag van ‘Huis Sacks’ en de 25 ste verjaardag van de Kookwinkel vierde, pakt nu uit met een reuze stockverkoop.

De Kookwinkel blijft een aantrekkelijke plaats om te snuisteren, deze plek wordt wel eens ‘De grot van Alibaba’ genoemd. Even ‘Oud Huis Sacks’ voorstellen. Het is de oudste winkel in Oosterzele. Het begint allemaal in 1906. De toen 20 – jarige Jules Sacks start in Dorp Oosterzele samen met zijn vrouw Marie Lammens een winkel in ijzerwaren, Leuvense stoven,…Loodgieter Jules Sacks, kreeg al vlug het predicaat van een uitstekende vakman. Leefde voor zijn stiel, zijn winkel, zijn dorp. Na de oorlog werd hij geprezen voor zijn moed in het verzet waar hij echt zijn leven riskeerde. De heel hulpvaardige Jules is heel populair in Oosterzele. ‘Peetvader’ Jules bouwde vanaf 1906 meteen een stevige reputatie op. Hij had drie kinderen Roger, Cecile en Godelieve, die de zaak verder aanzwengelde.

Derde generatie

In 1996, na 44 jaar, gaf Godelieve de fakkel door aan dochter Mariane, die meteen de ‘Kookwinkel’ opstartte. Met succes. De ‘Kookwinkel’ bleek van meet af aan een gat in de markt in Oosterzele en de regio, en werd al snel een voltreffer. Mariane heeft de touch, de goede smaak en kent de branche door en door. Het bloed blijft met Jules, Godelieve en Mariane nu al drie generaties (om precies te zijn 117 jaar) door dezelfde winkel stromen. ‘Oud Huis Sacks’, een gezellige winkel met een rijk verleden. Een familiezaak met heel veel passie. Een winkel boordevol geschenken. Wie het daar niet vindt, vindt het nergens. Mariane heeft een duidelijk beeld van wat de klant verwacht. De liefde voor haar zaak is nog altijd even groot. De ‘Kookwinkel’ blijft aantrekken. Stap er gelijk wanneer naar binnen, en er wacht je een warm onthaal, voor ‘hartelijke ontvangst’: scoort de ‘Kookwinkel’ alvast de beste punten. Een perfecte service is waar Mariane al jaren voor staat. Klanten kunnen er op rekenen dat kwaliteit altijd gegarandeerd is. Wie op vrijdag 29 september, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober koopjes wil doen, is in de ‘Kookwinkel’ aan het juiste adres. Persoonlijk contact opnemen: Mariane D’Hont, 0476 /65 11 00, 09 / 362 57 84, je kan haar ook vinden op de Facebook: Kookwinkel Mariane D’Hont & Instagram Kookwinkeloosterzele. Email: info@kookwinkeloosterzele.be. Openingstijden: dinsdag tot zaterdag: 10 u tot 18 u.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).