Dieter Lumen kaapt de hoofdprijs weg bij de Groenbuiken ballenworp

Intussen is Kermis Windeke met “De Windeekse Groenbuiken” aan de zestiende editie toe en dat werd zondag af met de traditionele  ballenworp van op het dak van een kermisattractie. Er werden mooie prijzen verzameld met dank aan RDG (De Gusseme R), slagerij Vervust (3 waardebonnen) en bloemen De Keyzer (3 waardebonnen). Er zaten ook gratis kermisritjes in de balletjes verstopt. Ook het comité van de Groenbuiken gaf 3 kaarten voor hun komend afhaaleetfestijn op 18 november bij slagerij Vervust. Kaarten bij de leden van de Groenbuiken aan de prijs van  20 euro voor volwassenen en 12 euro voorkinderen. Er is keuze uit vol-au-vent, stoverij of vegetarische balletjes met frieten of puree. Dieter Lumen kaapte de hoofdprijs weg en kreeg de werk led lamp uit handen van De Gusseme Ruben. De coverband Why5 mocht de kermis afsluiten op het podium aan café De Salamander.Why5, een pop-rock coverband uit het Aalsterse, bestaat uit vijf geschoolde en ervaren muzikanten.