Zottegem: opnieuw geen treinen tussen Gent en Melle

Zoals ook tijdens de weekends van 9 – 10 september en van 23 – 24 september het geval was, zal er dit weekend op zaterdag 7 en zondag 8 oktober opnieuw geen treinverkeer mogelijk zijn tussen Gent (Sint-Pieters) en Melle omdat er door Infrabel verder werken aan de spoorinfrastructuur moeten uitgevoerd worden.

Alle treinen zullen in beide richtingen vervangen worden door een NMBS-bus. Ook wijzigen sommige vertrekuren. Vanuit Gent vertrekt deze bus aan een tijdelijke halte op het Koningin Maria-Hendrikaplein aan de voorkant van het station (ter hoogte van de apotheek). De dienstregeling van de vervangbussen is niet dezelfde op zaterdag als op zondag en is terug te vinden via deze link: https://www.belgianrail.be/jp/download/brail_him/1695359133328_NL-2310074S.pdf. Er wordt aangeraden om je treinreis te plannen via nmbs.be of de NMBS-app (de reisplanner houdt al rekening met de aangepaste vertrektijden). Wie niet beschikt over internet, kan voor meer inlichtingen telefonisch terecht op 02 528 28 28.

Ook tussen Zottegem en Denderleeuw zullen er tijdens het komende weekend van 7 – 8 oktober geen treinen (kunnen) rijden ingevolge spoorwerken. Hieromtrent afzonderlijk uitgebreider info in een ander NUUS-artikel (zie via deze link).