DSC_8353

Na half jaar miserie langs Zuidlaan komt het einde in zicht in Munkzwalm

Terug normaal verkeer vanaf midden oktober?

We schreven een half jaar terug dat er een gevaarlijk gat was ontstaan bij een woning langs de Zuidlaan. Toen ging de hinder beperkt blijven maar een dispuut tussen de verzekeringsmaatschappijen oordeelde er anders over. De hinder bleef namelijk een half jaar duren en midden oktober zullen de verkeerslichten, eindelijk uit het straatbeeld verdwijnen. Hierover kregen we bevestiging van burgemeester Bruno Tuybens . De gemeente heeft ook aangespoord om vooruitgang te boeken. “Tevens waren wij verantwoordelijk dat de omgeving veilig werd ingericht voor al het passerende verkeer op de N415 Brakel-Gent.  Er is waarschijnlijk nog hinder tot midden oktober.”

Gevaarlijk zinkgat in Munkzwalm – NUUS

DSC_8353