Zondag in Velzeke: Opendeurdag in Beschut Wonen Vlaamse Ardennen

Zondag 8 oktober kan is er een opendeurdag in Ontmoetingshuis Beugelhof van Beschut Wonen Vlaamse Ardennen in de Beugelstraat in Velzeke. De opendeurdag kadert in het weekend van de Open Geestdagen en valt ook binnen de 10-daags van de Geestelijke Gezondheid.

In het weekend van 7 en 8 oktober zet de geestelijke gezondheidszorg in Vlaanderen voor iedereen de deuren wijd open.

“Dankzij de vele boeiende activiteiten, opgezet door de deelnemende zorgorganisaties, ontdek je wat er binnen de geestelijke gezondheidszorg gebeurt, van zorg in de directe omgeving tot diensten waar personen langdurig verblijven”, zegt Ann Artois namens Beschut Wonen Vlaamse Ardennen. “Ook wij zetten onze deuren heel wijd open en heten iedereen van harte welkom. Ook de deur van onze geest en spirit staat open voor een babbel, een activiteit, een ontmoeting, … Hierbij de link naar onze pagina op Te Gek voor onze Open Geestdag 8.10.2023:     https://www.tegek.be/zorgorganisaties-en-activiteiten/gpn-ggz-beschut-wonen-vlaamse-ardennen.”

Praktisch Open Geestdagen bij BW Vlaamse Ardennen op zondag 8 oktober

  • Kennismaking met de verschillende projecten 10u -17u
  • Babbelbank: 10u – 17u
  • VUUR IN MIJ: 10u – 17u
  • Proevertjes en smaakmakers: 10u – 17u
  • SamenLezen: 14u – 15u
  • Stiltewandeling: 15u – 16u
  • Muzikaal optreden Weekendstranger 16u – 17u
  • Ontmoetingshuis Beugelhof, Beugelstraat 108, 9620 Zottegem (Velzeke).
  • Parkeren kan op de parking van PZ Frapello

Meer info via tegek.be.