Rode Kruis Zottegem: bloedinzamelingen op afspraak

In samenwerking met de plaatselijke Rode Kruis-afdeling worden er door het Oost-Vlaams Bloedtransfusiecentrum van het Rode Kruis Vlaanderen ieder jaar in Zottegem om de drie maanden bloedinzamelingen gehouden (in januari, april, juli en oktober). Telkens worden er dan drie sessies georganiseerd.

Voor de laatste reeks bloedinzamelingen van dit jaar dus kunnen vrijwillige donoren zich aanmelden in het Lokaal Dienstencentrum Egmont op de OCMW-site (ingang via de A. Gevaertlaan) op woensdag 18 oktober van 16 tot 19 uur alsook op vrijdag 20 en 27 oktober van 17 tot 20 uur.

Om alles veilig te laten verlopen, worden deze bloedinzamelingen zoals in volle coronatijden nog steeds – en dit zal ook verder in de toekomst het geval blijven – georganiseerd op basis van een vooraf gemaakte afspraak. Dit kan telefonisch via het gratis nummer 0800 77700 of op de website donorportaal.rodekruis.be. Naast de trouwe vrijwillige bloedgevers zijn uiteraard ook nieuwe kandidaat-donoren welkom, eveneens op afspraak.