Vlierzele: Huwelijksbootje van Richard en Georgette vaart al 65 jaar

Afgelopen zondag vierden Richard Spitaels en Georgette De Meyer hun briljanten huwelijksverjaardag. Het samenzijn met de familie vond plaats in Restaurant Kafabel te Letterhoutem. De jubilarissen kregen tijdens hun feestje bezoek van het schepencollege. Zij brachten bloemen, de Livinus Cheques en een bronzen medaille vanuit het koningshuis mee die de jubilarissen in ontvangst mochten nemen. Richard, geboren te Vlierzele op 5 november 1932 en Georgette, geboren te Letterhoutem op 11 mei 1938 maakten voor het eerst kennis met elkaar in Letterhoutem tijdens de kermis waar Georgette haar ouders café hielden. Ze huwden in Letterhoutem op 13 oktober 1958. De jubilarissen kregen drie kinderen en hebben twee kleinkinderen.

Wij wensen het briljanten huwelijkspaar nog vele gelukkige jaren toe!