N-VA Ninove alleen en onder eigen naam naar de kiezer in 2024

Een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen mocht N-VA Ninove zondagnamiddag heel veel leden en sympathisanten verwelkomen op het ‘Kaffeegieters’-feest. De voorzitter van N-VA Ninove Steven Vanden Berghe, N-VA-gemeenteraadslid Karolien De Roose en Aalsters burgemeester Christoph D’Haese blikten even terug, maar keken vooral naar de toekomst.

N-VA voorzitter Steven Vanden Berghe heeft van de gelegenheid nogmaals gebruik gemaakt om te bevestigen dat N-VA Ninove in oktober 2024 alleen en onder eigen naam naar de kiezer zal gaan met Karolien De Roose als lijsttrekker.

Steven Vanden Berghe: “Geregeld krijgen wij de vraag of het klopt dat we in één of ander kartel met andere partijen naar de kiezer gaan. Op onze leden- en sympathisantenbijeenkomst hebben we nogmaals bevestigd dat hier niets van aan is. De stijl van het oppositiewerk van N-VA Ninove en Karolien De Roose van de voorbije jaren slaat aan. N-VA Ninove vaart haar eigen koers met realistische oplossingen en zal dat blijven doen. Als N-VA Ninove geloven we nog in ons eigen lokaal N-VA-verhaal. Voor ons geen mislukt SAMENraapsel, geen Centrumlijst of geen Lijst van de burgemeester. N-VA Ninove zal zich in 2024 alleen aan het oordeel van de kiezer aanbieden en niet in één of andere kartelformule die er vooral op gericht is om bestaande postjes te behouden en veilig te stellen.”