Blij weerzien met klasgenoten van laatste jaar wetenschappen B 1973 uit het izoo Oosterzele

De reünie van klasgenoten van de laatste jaar wetenschappen van het schooljaar 1973 is een mooi succes geworden. Het gerenommeerde restaurant De Vlasblomme in Oosterzele was the place to be.

Na 50 jaar werd het hoogtijd dat men met de klas wetenschappen B izoo Oosterzele zouden samen komen, voor velen was het geleden van 1973 toen ze van elkaar afscheid namen op de laatste schooldag. Onder impuls van Claire De Lombaert werd er een reünie  georganiseerd.
13 van de 14 leerlingen van Wettenschappelijke B tekenden present met uitzondering van Lud die in Hongarije woont.
De reünie werd een ideale gelegenheid om de klasgenoten van destijds nog eens terug te zien. Sociaal contact bevordert warme vriendschap. Een receptie, een hoogstaand culinair eetfestijn en een gezellige sfeer bleken heel creatief te werken.
Er werden anekdotes  verteld , urenlang ‘weet-je-nog-jes’ opgehaald.
Ook de de klastitularis Mr Govaert was aanwezig en hij had zijn wonder koffertje bij om mensen warm te maken voor fysica met leuke proefjes en ja voor het dessertje, kregen ze nog eens les fysica. En aandachtig dat zij  weer als leerlingen waren bij de wonderlijke proefjes fysica. Zij gaan geen 50 jaar meer wachten en hopen op een voltallige reünie volgend jaar in 2024, in de hoop dat Lud er dan wel kan bij zijn.