Ravage in Elenestraat: als bij wonder geen gewonden, gevel woning beschadigd

Donderdagavond raakte als bij wonder niemand gewond bij een zwaar ongeval in de Elenestraat in de Zottegemse deelgemeente Elene. De gevel van een woning raakte wel zwaar beschadigd.

Het spectaculaire ongeval gebeurde toen een bestuurder die richting centrum Zottegem reed in een flauwe bocht de controle over zijn voertuig verloor. Hij botste tegen een geparkeerde wagen en die wagen werd weggeslingerd waardoor de eerste tot stilstand kwam op de plek van het geparkeerde voertuig. Hierbij werd de gevel van een woning geraakt. Niemand raakte gewond, maar de gevel vertoonde scheuren na de aanrijding. De toegesnelde brandweer diende uiteindelijk niet over te gaan tot het stutten van de woning. Beide wagens dienden wel getakeld te worden.