Herzelenaars Liam en Alex Haesebeyt en Zottegemnaar Nick De Loor willen Dance D-Vision nieuw leven inblazen

Liam en Alex Haesebeyt uit Herzele en Zottegemnaar Nick De Loor hebben Dance D-Vision overgenomen en ze laten weten vastberaden te zijn het Zottegemse dancefestival opnieuw op de kaart te zetten.

“We zullen met kritische blik naar het verleden kijken en zullen proberen Dance D-Vision in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen”, aldus Liam, Alex en Nick. “We werken aan een concept voor een verbeterde festivalervaring en we willen de banden met de lokale gemeenschap steviger aanhalen. We hebben alvast een nieuwe website gelanceerd. Je vindt er alle praktische informatie, nieuws en exclusieve content. We kijken echt uit naar de nieuwe start. Noteer alvast vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2024 in je agenda. ”

Meer info?

www.dance-d-vision.be en Facebook.