Crescendo Zottegem met dubbel Kerstconcert

Na meer dan twee jaar gedwongen ‘eindejaarsstilte’ wegens de coronapandemie kan Crescendo nu opnieuw een sfeervol Kerstconcert zingen. Onder de noemer ‘Gaudete’ wordt het zelfs een dubbel concert dat het Zottegemse koor zal ten gehore brengen in samenwerking met de Gregoriusgilde uit Oudenaarde. Muziekliefhebbers zullen van hun optredens kunnen genieten in Oudenaarde op zaterdag 16 december om 20 uur in de Sint-Amanduskerk in Heurne en in Zottegem op zondag 17 december om 16 uur in de Sint-Martinuskerk in Velzeke. Het Crescendokoor onder leiding van dirigente Marleen Bijl en de Gregoriusgilde onder leiding van Marianne Verwulgen zullen worden begeleid door Koenraad Verstichel aan het klavier.

De toegangsprijs bedraagt 15 euro. Tickets (alleen geldig in Velzeke!) zijn te verkrijgen bij alle leden van het zangkoor of kunnen gereserveerd worden via frans.verlaeckt@telenet.be en vzwcrescendo.be/contact ( + betaling ter bevestiging op het rekeningnr. BE08 4444 5947 2113 van Crescendo).