Ilse Roggeman (N-VA) op de kieslijst voor het Vlaams parlement

Geraardsbergen. Gemeenteraadslid Ilse Roggeman zal er de lokale belangen verdedigen. Zij vertegenwoordigt Geraardsbergen vanop de 7de plaats bij de opvolgers. Ilse kijkt uit naar de campagne: ‘De voorbije jaren heeft de Vlaamse regering al heel wat kunnen veranderen maar de kous is zeker nog niet af. Daarom is de keuze voor N-VA de best garantie op Vlaamse welvaart. Ik ben dan ook heel erg tevreden om mijn steentje hiertoe te kunnen bijdragen vanop de Vlaamse lijst.’

Op 9 juni 2024 trekken alle Vlamingen naar de stembus om hun kandidaten te verkiezen voor het Vlaams, federaal en Europees Parlement. Anneleen Van Bossuyt en Vlaams lijsttrekker Matthias Diependaele de N-VA-kieslijsten bekend voor Oost-Vlaanderen. Diependaele trekt de Vlaamse lijst, terwijl Bossuyt op kop van de federale lijst staat.

‘Wij willen er met alle Oost-Vlaamse N-VA kandidaten voor gaan om uw vertrouwen te winnen. Zodat we samen die welvaart in Vlaanderen kunnen veilig stellen voor onszelf en de generaties na ons’, klinkt het bij de N-VA.

Julien Borremans