Zottegem: afscheid van tien gepensioneerde medewerkers

Nadat begin mei al achttien andere (ex-)personeelsleden aan de beurt waren, nam het Zottegemse stadsbestuur onlangs afscheid van nog tien (ex-)medewerkers van verschillende stads- en OCMW-diensten die nu van een verdiend pensioen mogen genieten. Achter hun naam vermelden we tussen haakjes telkens welke functie betrokkene uitoefende en het jaar waarin hij/zij in dienst trad:

Filip Vanderzwalmen (arbeider dienst wegen, 1997), Michèle Velghe (startte in de basisschool, werd in 2010 administratief medewerker cultuur en in 2012 nood- en interventieplanambtenaar), Geert Van Den Neucker (arbeider, 1978 – hulpkok, 1999 – kok, 2014), Pascal Matthijs (technisch assistent, 2017), Francine Van Dorpe (keukenhulp, 1985), Katelijne De Pot (administratief assistent personeelsdienst, 1986), Résy De Groote (schrijnwerker dienst gebouwen, 1990), Marleen Van Bever (interieurverzorgster, 2015), Marnic Piro (schilder dienst gebouwen, 1987) en Vera Verschelden (leerkracht SAMWD, 1984).

In tegenstelling tot bij voorgaande zulke afscheidsmomenten en hoewel mensen van het stadsbestuur anders altijd gretig zijn om te poseren voor een foto of een selfie, werd ditmaal geen groepsfoto bij het persbericht hieromtrent gevoegd. Na herhaling van onze vraag hiernaar kregen wij uiteindelijk enkel als antwoord dat er geen groepsfoto beschikbaar is (gezegd wordt omdat betrokken gepensioneerden ‘bedankten’ voor de uitnodiging en afwezig bleven).