Lederhosen, schlager- en ambiancemuziek en lange zittafels; Bierfeesten Sint-Lievens-Houtem zijn terug

Na enkele jaren van afwezigheid steekt het bestuur van DOB vzw, de drijvende kracht achter D’Outemse Bierfeesten, de handen uit de mouwen om van de 3de editie opnieuw het feestje van het jaar te maken. Afspraak zaterdag 23 maart in CC De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem.


Een nieuwe locatie, een nieuwe start

“Na de eerste editie in de parochiezaal in Bavegem en de tweede editie in de oude drankencentrale van Dranken Pede te Sint-Lievens-Houtem, gaat de 3de editie opnieuw door in Sint-Lievens-Houtem”, zegt Joury De Mezel, de voorzitter van DOB VZW.  “Voor deze editie hebben we met he bestuur van DOB vzw ons oog laten vallen op CC De Fabriek. Een geschikte zaal vinden in Sint-Lievens-Houtem voor een groot evenement is niet evident, maar met CC De Fabriek is dit probleem meteen opgelost en hopen we hier een jaarlijkse vaste waarde te worden.”

“Het concept van de bierfeesten blijft ongewijzigd”, gaat Joury verder. “Lange zittafels, de typische inkleding, de in lederhosen uitgedoste bezoekers en de bijhorende schlager- en ambiancemuziek zullen allen aanwezig zijn; dat is waar D’Outemse Bierfeesten voor staan. Iedereen is welkom op zaterdag 23 maart in CC De Fabriek te Sint-Lievens-Houtem. De deuren gaan open om 19u30 en sluiten om 2u30. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar in
voorverkoop aan €8 en €10 aan de kassa.”

“Als we het aantal aanwezigen en geïnteresseerden mogen geloven volgens het Facebook-evenement, zitten we aan meer dan 500 personen. Vol = vol, dus snel zijn is de boodschap. Blijf op de hoogte en volg de Facebookpagina of website . Daar zal binnenkort meer info verschijnen rond de voorverkoop van de kaarten en ontdek je ook welke artiesten dit jaar de sfeer zullen verzorgen.”