Zottegem: drie weekends geen treinen tussen Gent en Melle

Omdat er, zoals ook in het voorbije najaar al het geval was, door Infrabel verder werken moeten uitgevoerd worden aan de spoorinfrastructuur (vernieuwen van sporen, wissels, rijdraden bovenleiding en seininrichting), zullen tijdens de komende drie weekends van 13 – 14, 20 – 21 en 27 – 28 januari de meeste treinen tussen Gent(Sint-Pieters) en Melle in beide richtingen vervangen worden door een NMBS-bus (met tussenstop aan station Merelbeke). Ook wijzigen de vertrekuren van sommige treinen. Vanuit Gent vertrekken deze vervangbussen aan een tijdelijke halte op het Koningin Maria-Hendrikaplein aan de voorkant van het station (ter hoogte van de apotheek).

De dienstregeling van de vervangbussen is terug te vinden via deze link: https://www.belgianrail.be/jp/download/brail_him/1702386394589_NL_2401089_S.pdf. Er wordt aangeraden om je treinreis te plannen via nmbs.be of de NMBS-app (de reisplanner houdt al rekening met de aangepaste vertrektijden). Wie niet beschikt over internet, kan voor meer inlichtingen telefonisch terecht bij de NMBS-klantendienst via 02 528 28 28.