De Ninoofse carnavalsgroep Nie Geweun organiseert op zaterdag 27 januari opnieuw de ‘Top 100 Fuif’

De Top 100 Fuif komt er weer aan!!! Het feestje van ’t jaar waarbij we de aanloop naar Carnaval Ninove stevig inzetten. De beste carnavalsnummers verzamelen we in één grote lijst en de laatste 30 nummers zullen zelfs live gebracht worden! De carnavalisten kunnen op hun favoriete nummers stemmen via www.carnavalninof.be.

Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw een grote dj contest waarbij we op zoek gaan naar de beste dj van Carnaval Ninove. De kandidaten van dit jaar zijn Frit$, Noxus, De Dj’s van Bepist en Bezoepen, Christophe, Jorn en onze winnaar van 2023 Greg.

Een dj contest met op en top Ninofse carnavalsdj’s om voor extra sfeer te zorgen en de fuif nog zotter te maken! Net zoals vorig jaar zal ook het publiek een belangrijke rol spelen. Wie mee wil bepalen wie de beste dj van carnaval Ninove is, zal op 27 januari in de Cloe moeten zijn!

Praktisch vinden er in de eerste ronde drie duels plaats, deze worden willekeurig getrokken en op het moment zelf pas aan de dj’s meegedeeld. De drie “beste” die hieruit komen zullen vervolgens tegen elkaar opnemen in de tweede en laatste ronde.

Wie oh wie zal het worden… dat kom je te weten op de enige echte Carnaval Ninof Top 100 Fuif!

Praktische informatie

Datum: 27 januari 2024, deuren open om 21u
Plaats: Cloë Eventhal – Merellaan 46 in Ninove
Bandjes: €8,00 vvk. €10 adk. Te verkrijgen bij alle leden, Huis Verschelden, Café In Den Keizer en Frituur Terlicht