Drie Zottegemnaren stellen tentoon in kunsthuis CAS

Onder de titel ‘Three of a kind’ vindt in het Zottegemse kunsthuis CAS (Contemporary Art Space) aan de hoek Grensstraat / Noordstraat 39 gedurende de eerstkomende drie weekends een tentoonstelling van drie plaatselijke kunstenaars plaats: Linda Boardman (grafiek), Emiel De Roover (mixed media) en Mathias Michiels (alias Kymo One, acryl). Elk van deze drie Zottegemnaren wil er – in zijn eigen discipline en zonder eenzelfde vast onderwerp aan te houden – enkele werken laten zien die via kleur, lijn en opstelling een artistieke spanning en interesse opwekken.

Na de vernissage komende vrijdag 2 februari om 19 uur met een openingswoordje door schepen van cultuur Lieselotte De Roover, is de expo ‘Three of a kind’ in CAS Zottegem gratis te bezichtigen tijdens de weekends van 3 – 4, 10 – 11 en 17 – 18 februari, telkens zowel op zaterdag als zondag van 15 tot 18 uur.