Een Oh-bon van 150 euro voor Carine winnaar Oosterzeelse eindejaarsactie

Van 1 december 2023 tot en met 15 januari 2024 organiseerde het lokaal bestuur van Oosterzele weer een eindejaarsactie. Dit jaar deden 43 handelaars mee aan de actie en dat leverde 454 volle spaarkaarten op.

Donderdag werden de winnaars bekendgemaakt, de winnaar kreeg een Oh-bon van 150 euro en was voor Carine Quatacker. De twee gelukkige tweedes wonnen een bon van 100 euro Van De Sijpe,  en de drie gelukkige derdes elk een bon van 50 euro.

Schepen van lokale economie Orville Cottenie is tevreden. ‘Ik ben vooral blij met de verscheidenheid aan deelnemende handelaars: van bakkers, slagers en supermarkten tot kappers, schoonheidssalons, bloemenwinkels, apothekers en horecazaken. We hebben in Oosterzele een divers aanbod aan enthousiaste handelaren’.