Zottegemse wegen vrij voor Omlopen Het Nieuwsblad

Met het oog op een veilig verloop van de doortochten van de wielerwedstrijd Omloop Het Nieuwsblad voor heren-elite en voor dames waarmee op zaterdag 24 februari naar jaarlijkse gewoonte het Belgische wielerseizoen geopend wordt, zullen die dag volgende speciale verkeersmaatregelen genomen worden:

PARKEERVERBOD

  • van 10 tot 14u30: Oombergenstraat.
  • van 12 tot 14u30: Paddestraat, Romeins Plein (kant pare huisnummers), Beugelstraat, Strijpenplein (+ parking), Rijkestraat (parkeerplaatsen naast rijbaan), Langendries, Sint-Goriksstraat (tussen Langendries en Oudenhovestraat), Oudenhovestraat en Brakelstraat.
  • van 13u30 tot 16u30: Vossenholstraat (tussen grondgebied Brakel en Vijfstraat), Vijfstraat (tussen Vossenholstraat en Faliestraat/Bontestraat), Bontestraat (tussen Vijfstraat en Lammerstraat) en Lammerstraat (tussen Bontestraat en grondgebied Lierde).

EENRICHTINGSVERKEER

  • van 13 tot 14u30: Paddestraat (volledig; alleen toegelaten richting Romeins Plein).
  • van 14 tot 16u30: Vossenholstraat (richting Vijfstraat), Vijfstraat (richting Faliestraat/Bontestraat) en Lammerstraat (richting grondgebied Lierde).
  • van 14 tot 16u30 is in de Hongerstraat alleen plaatselijk verkeer toegelaten.

Lees in een eerder NUUS-artikel over het parcours op Zottegemse wegen via deze link.