Tweedaags Breughelfestijn bij Chiro Velzeke

De leiding en leden van Chiro Velzeke nodigen opnieuw uit voor hun inmiddels befaamde Breughelfestijn, ditmaal op zaterdag 2 maart van 17u30 tot 21 uur en op zondag 3 maart van 11u30 tot 14 uur in zaal Sint-Cecilia aan het Romeins Plein. Op het menu staat, zoals gewoonlijk: ajuinsoep en hutsepot met worst of stoemp met worst (à volonté). Er is ook een vegetarisch alternatief (ook met stoemp en ajuinsoep) verkrijgbaar en als dessert rijstpap.

Afhalen is ook mogelijk; in dit geval wordt gevraagd eigen potten, plastic dozen of dergelijke mee te brengen. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen. Ze zijn ook nog te koop aan de kassa maar om organisatorische redenen is het wenselijk op voorhand online te reserveren aan de hand van het invulformulier dat terug te vinden is via https://forms.gle/BKa6VPn2SNvuesik6