“Voor Lierde” schenkt opbrengst van Kerstmarktwafelenbak aan OCMW.

Op de Kerstmarkt werden in het standje van “Voor Lierde” dranken en wafels verkocht  welke gebakken werden door burgemeester Jurgen Soetens en gemeenteraadslid Ief De Clercq. De partij besliste dat de opbrengst integraal naar het OCMW zou gaan.  “Met het geschonken bedrag van €500 zal het OCMW ten behoeve van de minderbedeelden in de gemeente voedsel en bonnen aankopen bij de plaatselijke handelaars.” wist voorzitter van het bijzonder comité van de sociale dienst, Antoine Van de Maele, te vertellen.

“ Ook het koor Cantacansa schonk enkele weken geleden zijn opbrengst van het “sterzingen” aan het OCMW voegde hij er nog aan toe.

Gemeenteraadslid Ief De Clercq, Burgermeester Jurgen Soetens
schepen Jordy De Borre, lid BCSD Leen Portier, gemeenteraadslid Martien De Wolf, voorzitter BCSD en schepen Antoine Van De Maele, voorzitter Filip Van Lierde, gemeenteraadslid en lid BCSD Lu De Gelas, schepen Erna Antoine, gemeenteraadslid Ief De Clercq, schepen Katelijne Scheirlinckx, ex-schepen André Eeman, burgemeester Jurgen Soetens