Vier de lente met Con Animo

Verzamelen geblazen voor een op en top muziekavond

Nieuwe lente. Nieuw concert. Met veel genoegen nodigt Con Animo je op zaterdag 23 maart uit voor het Lenteconcert in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize in Scheldewindeke.
Snel wezen. Laatste tickets (15 euro, kinderen – 12 j: 7 euro) ) te verkrijgen in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke of
via 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. Con Animo zal nog maar eens bewijzen dat het een sterke harmonie is. De honger is groot, om voor het publiek een memorabel concert te serveren. De harmonie Con Animo blijft ambitieus, en dat zal op het Lenteconcert 2024 niet anders zijn. Wie Con Animo kent, weet dat je weer volop gaat kunnen genieten van een op en top muziekavond. Het huzarenstuk dat de ongeveer 60 muzikanten gaan neerzetten mag niet onderschat worden. Redenen genoeg om erbij te zijn. Zodra dirigent Bart Van der Strieckt zijn baton neer laat, schitteren de muzikanten. Dirigent Bart Van der Strieckt leidt ‘zijn’ harmonie met veel energie door de stukken. De harmonie, met veel Oosterzelenaars in de rangen, moet niet onderdoen voor eender welke professionele band. De rol van de dirigent? Streng maar rechtvaardig zijn, en er toch samen met het bestuur een familiegevoel creëren. Het kan gerust letterlijk genomen worden, want bijvoorbeeld vijf leden van de harmonie komen uit het gezin Hans De Neve – Marijke Galle. Iedereen speelt er een instrument. Een harmonie leiden is op zichzelf al geen sinecure, maar Bart Van der Strieckt is een professional. Naast jarenlange ervaring als dirigent, geeft hij ook les. Bart Van der Strieckt, dat is liefde voor muziek. Bij Con Animo draait het om kwaliteit, spelplezier. De toekomst van de harmonie is met zoveel energie, zoveel jonge muzikanten en zoveel enthousiasme verzekerd voor vele decennia.
Kom mee de lente vieren met harmonie Con Animo. Heb je het altijd uitgesteld om naar het Lenteconcert van Con Animo te gaan? Dan kan je dat nu rechtzetten.
We kijken er naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Zeker weten, Con Animo palmt alweer het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen.
Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassingen die de muzikanten van Con Animo te bieden hebben op het Lenteconcert. De harmonie slaagt er telkens in uit te pakken met nieuwe stukken vol dynamiek en verrassingen. Het belooft een op en top avond te worden met een gevarieerd programma. Je komt zeker in de ban van de parels van Con Animo.

Het concert wordt traditiegetrouw in goede banen geleid door dirigent Bart Van Der Strieckt en Dirk Ghijs presenteert het concert.  Zin om het mee te maken? Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert (19 u – 19 u 45) wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden.   (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).