®Sophie Richez - Anja Beeckman

Anja Beeckman krijgt zevende plaats op Vlaamse lijst Cd&V

CD&V heeft de 13 lijsttrekkers bekendgemaakt voor de Vlaamse, Federale en Europese verkiezingen van volgend jaar in juni.

In Oost-Vlaanderen trekt Nicole de Moor de lijst voor de Vlaamse verkiezingen van 9 juni 2024. Anja Beeckman uit Ninove krijgt een zevende plaats op de Vlaamse lijst. Anja is tot op vandaag gemeenteraadslid in Ninove. Ze krijgt nu de kans om haar ambitie op een hoger niveau uit te spelen. Vincent Van Peteghem, uit De Pinte, neemt het lijsttrekkerschap van de federale lijst op.

Anja Beeckman: “Enthousiast en vast beraden stel ik mij vanuit Ninove voor CD&V kandidaat voor de Vlaamse verkiezingen. Het is belangrijk dat we de stem van onze Denderstreek kunnen laten weerklinken in de Vlaamse politiek. Ik geloof er sterk in dat de antwoorden op de uitdagingen waar we als samenleving voor staan vanuit het politieke centrum zullen komen. Werken aan een betere toekomst voor ons en onze kinderen daarvoor doen we het.”