Biljartclub Krijt op Tijd speelt in het Sportpark in Merelbeke Flora

De biljart club Krijt op Tijd ontstond in 1946  door Ward Verbraken, Réné Temmerman en Henry Ervinck. Op 30 juli 1996 werd onze biljartclub gemachtigd om de titel te voeren “Koninklijk”. En speelde tot voor kort in Kwachtrecht café De Ster. Hun lokaal is op 1 januari verkocht en de nieuwe uitbater had andere doelstellingen met de zaak en er was geen plaats meer voor de bijna 80jarige biljartclub.

Dankzij de media-aandacht en contacten tussen de club en het lokaal bestuur van Merelbeke konden ze hun tafels plaatsen in de cafetaria van het gemeentelijke sportterrein aan de Koestraat in Merelbeke. De cafetaria staat sinds de verhuis van Atletiekclub Staxx naar het nieuwe sportpark in Merelbeke grotendeels leeg. Met de komst van Krijt Op Tijd is er een nieuwe invulling voor de zaal. Een mooi voorbeeld van de fusie tussen Melle en Merelbeke”

Meer info via maudros@live.be of 0498/15.14.17.