Lachen, brullen, gieren met Kamagurka & Herr Seele

‘The Return of the Comeback’

Veeg de slapers uit uw ogen, ‘Let it Happen Producties’ en GC De Kluize hebben voor dit cultuurseizoen een ‘extraatje en specialleke’ voor jou in petto. Trriiing. Dames en Heren, het is tijd voor de enige echte Kamagurka en Herr Seele. Op zondag 28 april om 20 u komt het knotsgekke duo Kama & Herr Seele naar het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Verwacht met ‘The Return of the Comeback’, een op en top humor avondje.

Bij Kamagurka & Herr Seele draait het niet op de mening. Een mening kan hen geen bal schelen. Liever begeven ze zich samen met hun publiek in absurde avonturen. Al 40 jaar zijn Kama en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv – programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het is 17 jaar geleden dat ze samen op de planken hebben gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. Verwacht geen gepolijste voorstelling, maar een meesterlijk spel van absurde humor. In ‘The Return of the Comeback’ gaan de heren ongeremd oeverloos lullen, daar zijn ze goed in. Echte nonsens, daar heeft het publiek de dag van vandaag nood aan’, klinkt het bij Kama & Herr Seele. Eigenlijk hebben ze mekaar nodig. ‘De ene is grappig, maar geen humorist, de andere is niet grappig, maar wel een humorist. Tickets kosten 26,50 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.   of info@letithappen.be (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)