Plezier gegarandeerd met Dropping Jong Landelijke Gilde Oosterzele

Beleef avontuurlijke tocht

Wil je eens lekker ontspannen en een heerlijk avontuur beleven?  Dan is de Dropping, die georganiseerd wordt door Jong Landelijke Gilde Oosterzele een absolute aanrader. Plezier gegarandeerd. Na de succesvolle eerste editie kon het niet anders dat Jong Landelijke Gilde Oosterzele zou uitpakken met een tweede organisatie. De dropping is geschikt voor alle leeftijden. Noteer alvast: vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024. Vertrek op het gekozen tijdslot op 19 april tussen 19 u en 21 u en op zaterdag 20 april tussen 18 u 30 en 22 u.  Jong Landelijke Gilde Oosterzele
blijft boordevol goede ideeën zitten, blijft niet bij de pakken zitten, en nodigt je uit om deel te nemen aan de dropping. Relaxt in eigen streek. De dropping is een leuke, uitdagende, competitieve activiteit, maar het gaat hoofdzakelijk om het plezier. Sportief bezig zijn in de prachtige natuur.
De start is aan de Oude Mannekensschool, Schoolstraat 19 in Gijzenzele. Deelnemen aan de dropping kost 10 euro (per persoon), maximum 8 deelnemers per groep. Vooraf inschrijven is een must: https:/shop.stamhoofd.be/dropping-jong-lg, joke.meersman@hotmail.com, 0486/ 91 44 22. Snel wezen, de belangstelling is groot.
We kunnen het u aanraden, wie aan de dropping deelneemt zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende, actieve, avontuurlijk tocht beleven.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).