Het Velzeekse Toneelgezelschap (TGV) viert hun tienjarig jubileum

Met een blijspel: Een komt nooit alleen van Van Erve in regie van Antoine van De Velde

Zaterdag ging in het ontmoetingscentrum te Velzeke het toneelstuk “Een komt nooit alleen” van het  Velzeekse Toneelgezelschap (TGV)door, het was de viering van hun tienjarig jubileum.

Tien jaar geleden ontstond TONEELGEZELSCHAP VELZEKE T.G.V. vanuit een verlangen naar cultuur, samenhorigheid en vriendschap. Met kracht, inzet en liefde voor toneel hebben het Bestuur en de voltallige ledengroep en helpende handen van T.G.V., jullie gedurende deze 10 jaar met hart en ziel het beste van zichzelf gegeven. Het succes en de groei van onze toneelvereniging hebben wij niet alleen te danken aan jullie jaarlijkse aanwezigheid maar ook aan het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Bedankt om terug naar het Ontmoetingscentrum in Zottegem-Velzeke te komen, want zonder jullie kunnen wij onze hobby niet uitoefenen en dat is jullie aan het lachen brengen.Voor ons 10de jubileum brengen wij u vandaag opnieuw een blijspel

‘ÉÉN … KOMT NOOIT ALLEEN’ van Erve in een regie van Antoine Van de Velde.U vindt op de scène vele vertrouwde gezichten terug, maar we mogen dit jaar met dankbaarheid 3 spelers verwelkomen die opnieuw de weg gevonden hebben naar toneel, nl. Elsie t’Siobbel, Gerard Van Rooyen en Dietrich De Clercq. Maar dit jaar geven we ook de kans aan jonge spelers om in combinatie met routinerijke spelers ervaring op te doen. We verwelkomen met veel enthousiasme Kyra De Roye en Bert De Schryver. De decorbouwers hebben hun werk achter de rug, de helpers zijn er klaar voor, nu is het aan de acteurs om hun beste beentje voor te zetten.

Speelden voor u:
Nadine Schepens:          MONA, Werkloze eigenares van het rijhuis
Marleen De Weze:          LISA, zus van Mona. Kassierster
Hannah De Bock:           AGENT, politieagente
Patricia Van Sterthem: MEVR. VANDERPOORTEN / Gerechtsdeurwaarder
Elsie T’Siobbel:               ILSA, OCMW Verpleegster
Gadelieve Schepens:      MAGDA, Buurvrouw
Antoine Van de Velde:  FRANK, Postbode
Dietrich De Clercq:        FRANCIS, Broer van Mona en Lisa, Werkzoekende acteur/ balletdanser
Gerard Van Rooijen:      PAUL, Vriend van Francis
Johnny De Meyst:         JEF, Nonkel Jef
Kyra De Roye:                GABRIËL, Engel
Bert De Schryver:          MR. DE KERKRADEN, Notars

in een regie van Antione Van De Velde