facebook kobe, vtm

Kobe Simoens schittert in ‘The Voice van Vlaanderen’

Coach Koen Wauters stuurt Kobe naar Liveshow 2

Kobe Simoens (Scheldewindeke) heeft tijdens Liveshow 1 met ‘Texas hold ‘m’ ronduit een schitterende prestatie neergezet. Spanning troef. De coaches mochten één kandidaat kiezen die mocht doorgaan naar de volgende ronde. Coach Koen Wauters twijfelde niet en liet Kobe verdiend doorstoten naar de tweede Liveshow op vrijdag 12 april, VTM, 20 u 40. Kobe, Wout, Peter (team Koen), Christophe, Nicole, Lucas (team Laura), Laurens, Mette – Marie (team Mathias), Sandy (Natalia) en Xerxes (team Jan) zijn de tien kandidaten die op 12 april gaan strijden voor een plaats in de halve finale. Voor vijf deelnemers eindigde in Liveshow 1 (al dan niet met tranen) hun ‘The Voice’-avontuur.
Gans Oosterzele duimt voor Kobe,  hij maakte een heel sterke indruk met het beklijvend nummer ‘Texas Hold ‘m’ van Beyoncé. Kobe zocht oogcontact met de vijf coaches, Laura Tesoro giechelde het uit en liet het zich welgevallen. Hij zweepte het publiek op, je voelde zo de drive bij Kobe. Blakend van vertrouwen en met allure. Met ‘Texas hold ‘m’, joeg hij de temperatuur de hoogte in. Laat het in Liveshow 2 opnieuw, stomen, dampen, knetteren, Kobe. We vonden het zijn beste optreden. Dat belooft. Well done, Kone.
We sprokkelden reacties van kijkend Vlaanderen: ‘Zalig. Wat een stem en show. De winnaar zit bij team Koen. Perfect. Leuk nummer en mooie stem. Natuurtalent. Super. Beter dan Beyoncé. Als dat geen lovende reacties zijn. Kobe is duidelijk naar the Voice gekomen, om iets neer te poten. Hij heeft de kneepjes van het vak onder de knie. Benieuwd wat we vrijdagavond mogen verwachten. Zweept het publiek maar op, Kobe.  Volle focus. (marcel van de vijver)