Landelijke Gilde en Ferm Godveerdegem: 3.000 euro voor ‘Stappen naar een droom’

Door de Landelijke Gilde Godveerdegem en Ferm Godveerdegem werd onlangs een pannenkoekenverkoop gehouden ten voordele van ‘Stappen naar een droom’, het project waarmee Astrid Campens uit Zottegem zo’n 135.000 euro wil inzamelen – de teller staat momenteel op bijna 125.000 euro – voor de aankoop van een staprobot die dan in het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent zou kunnen gebruikt worden om haar dochter Ella en andere patiëntjes die verlamd zijn aan de onderste ledematen ingevolge een ongeval of ziekte (tumor), de kans te geven om weer te leren stappen.

Alle sympathisanten van de pannenkoekenactie tezamen smulden van in totaal liefst 435 kg van de zoete lekkernijen, waardoor een cheque van 3.000 euro kon overhandigd worden aan projectbezielster Astrid Campens. Op de foto ziet u links van haar Jef Vande Velde, secretaris van de Landelijke Gilde Godveerdegem (voorzitter Davy Persons was verontschuldigd), en rechts Griet Van Caenegem en Maria De Cooman, respectievelijk voorzitter en secretaris van Ferm Godveerdegem.