Nico in ziekenhuis nadat hij wordt aangevallen in Hospitaalstraat Zottegem: “Pas toen ik het uitriep van de pijn zijn ze weggelopen”

Een lezeres laat weten dat haar zoon Nico werd aangevallen in de Hospitaalstraat in Zottegem. De feiten speelden zich af op donderdag 4 april rond 21.30 uur. Er werd intussen klacht neergelegd bij de politie. Aan getuigen of mensen die hier iets meer over weten wordt gevraagd om contact op te nemen met de lokale politie van Zottegem. Dat kan via deze link. Ook met NUUS hebben we intussen contact opgenomen met de politie, en daar hebben we vernomen dat van zodra er bij dergelijke zware feiten klacht wordt ingediend, het onderzoek onmiddellijk wordt opgestart. We houden jullie op de hoogte.

Het relaas via de mama van het slachtoffer: “Op 4 april rond 21u30 werd ik aangevallen door een bende vreemdelingen. Zomaar uit het niets Ze dwongen me richting Hospitaalstraat waar ze mij in elkaar sloegen en 1 ervan stond dit te filmen. Ik lag op de straat en ze begonnen met zijn allen te schoppen op mijn hoofd. Pas toen ik het uitriep van de pijn zijn ze weggelopen. Ik werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heb een gebroken neus en een open hoofswonde welke diende genaaid te worden. De politie zoekt nog naar de daders. Er hangen nochtans camera’s op de Markt en in de Stationstraat.”