Kermis Sint-Lievens-Esse met zaterdag Paul Michiels, Stijn Van De Wijn en DJ Heros en zondag kinderanimatie en harmonie

Op zaterdag 27 en zondag 28 april is er kermis in Sint-Lievens-Esse. Op zaterdag is de Paul Michiels club er te gast, voorafgegaan door Herzelenaar Stijn Van De Wijn en als afsluiter DJ Heros.

“Stijn Van De Wijn is een topper van eigen bodem en frontman van Fox and the Bullocks. Hij brengt niet alledaagse covers”, zegt Jo Govaert namens het organiserende kermiscomité. Daarna is het de beurt aan niemand minder dan Paul Michiels. Samen met zijn
fantastische live-band staat hij al jaren aan de top in België en hij wordt met de jaren steeds beter. Live brengt hij zijn nieuwste songs en zijn oudere successen, maar ook zeer eigenzinnige versies van een aantal mooie wereldnummers van anderen die hij naar eigen zeggen ‘in zijn kamp sleurt’.‘Forever young, I want to be forever young’, het zou een door Paul Michiels gepende zinsnede kunnen zijn want ook al is hij inmiddels 75 geworden, het lijkt wel of er geen leeftijd valt te plakken op de zanger. DJ Heros sluit de avond af! En niet te vergeten: inkom gratis! Op zondag zal er gedurende de namiddag op het dorpsplein allerhande animatie zijn voor de kids! Naar aloude traditie wordt omstreeks 17:00 de kermis feestelijk afgesloten door onze plaatselijke harmonie Kunst en Broedermin, maar iedereen blijft de ganse avond nog van harte welkom voor een frisse pint of een bezoek aan de kermisattracties!”

Meer info?

Facebookpagina Kermis Esse