Popkoor Amici zingt ‘Alegria’

Concertavond in Zaal De Kring ten voordele van Diabetes Liga

Het popkoor Amici wil op zaterdag 25 mei (aanvang 20 u) met het nieuwe concert ‘Alegria’ in zaal De Kring, Gootje in Balegem het lentegevoel nog aanscherpen. Het koor brengt liedjes die ongetwijfeld allemaal bekend in de oren klinken…Survivor, Toto, Boudewijn De Groot, Coldplay,…en zo veel meer. Ze krijgen allemaal een passend koor-jasje, maar behouden hun gekende ‘sound’ waardoor je ze ongetwijfeld allemaal ook kan meezingen. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Smul mee met de verrassing die het popkoor Amici te bieden heeft op het concert “Alegria’.
Popkoor Amici nodigt je van harte uit en zal je graag verwelkomen met een drankje vanaf 19 u. Vanaf 20 u wordt het genieten van een hemels concert. De opbrengst van het concert wordt geschonken aan Diabetes Liga vzw Gent. In Vlaanderen leven naar schatting 600.000 mensen met diabetes. Elke 17 minuten krijgt iemand de levenslange diagnose. Daarom informeert, connecteert en mobiliseert de Diabetes Liga iedereen die met diabetes geconfronteerd wordt. Samen met de personen met diabetes, hun omgeving, de zorgverleners, de leden, de vrijwilligers, streven zij, als onafhankelijke organisatie,  naar een kwaliteitsvol leven voor mensen met diabetes. Kaarten zijn te verkrijgen bij alle koorleden of bij de dirigent Els De Baere, elsdebaere05@gmail.com, 0485 / 61 16 86. Iedereen is van harte welkom.
                                                                                                                                                    (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)