Kasseifeesten Zegelsem schonk cheques aan school en natuur

Gezinsbond ‘In de Rand’ ( Elst-Michelbeke-Zegelsem) laat jaarlijks een deel van zijn winst van de Kasseifeesten terugvloeien naar Zegelsem. Onder meer de  nieuwe voorzitter Amber Pletinckx  en bestuursleden Guy De Geyter en Bert Broos   overhandigde een cheque van 1000 euro aan basisschool Het Groene Lilare en een cheque van vijfhonderd euro aan Natuurpunt Burreken. De Kasseifeesten zijn in het verleden gekend als één van de grootste festiviteiten (ééndags) in de regio.

Directeur Johan gaf mee dat met de de steun de speelplaats gaat  vergroenen  en Yves van Natuurpunt Burreken gaf mee dat men  het geld goed kan gebruiken voor het ‘Faunahuis’.

Amber Pletinckx bedankte de school om de infrastructuur te mogen gebruiken en Natuurpunt Burreken voor het inzetten van vrijwilligers tijdens de Kasseifeesten.

 In 2024 gaan de 25ste Kasseifeesten door op zondag 15 september.