ingezonden jogging Oosterzele

Oosterzele, joggingclub richt de 22° stratenloop in

Op zaterdagnamiddag 15 juni 2024 organiseert Joggingclub Oosterzele haar 22° stratenloop, de SPORT RUN 2024. Deze vindt plaats aan sporthal De Kluize, Sportstraat in Oosterzele. Kleedkamers en douches ter zijn beschikking, alsook een opbergplaats voor sporttassen. Met ondersteuning van de gemeente en Sporta-team wordt het zoals gewoonlijk een leuke activiteit. Er wordt gestart met een kidsrun om 14u45 voor 5-6 en 7-jarigen over een afstand van 250 m. De 8-9 en 10-jarigen lopen daarna 500 m.

De Sporta-run start om 15u00 waarbij men kan kiezen tussen 4,250 km, 8,500- km of 12,750 km. Dankzij de steun van onze lokale handelaars die bereid waren om logistiek bij te springen kunnen we mooie naturaprijzen aanbieden Deze sportmanifestatie is een recreatief gebeuren en staat open voor elke deelnemer die een naturaprijs ontvangt. Voor de 1° aankomer van elke afstand zowel man als vrouw is er nog een extra attentie.

Daarna kan men zijn sporthongertje stillen met één van de artisanale taartjes gebakken door leden van de club of sandwiches met beleg in de gezellige Sportbar bij uitbaters Naomé en Fabian.Meer gegevens én inschrijvingsmodule is te vinden via: www.joggingcluboosterzele.beUiteraard zorgt deze sportgebeurtenis voor wat verkeershinder in de omgeving van de sporthal, Oude Heirbaan en Hettingen.