Discobar Ambiduo zorgt voor vrolijke kermissfeer in café ’t Verschil

Je mag op de Karaoke de longen uit het lijf zingen

Wie tijdens de Sinksenkermis café ’t Verschil binnenstapt zal meteen met de neus op de feiten worden gedrukt: Discobar Ambiduo zorgt voor veel muziek én kermisplezier. Geert en Lindsay van Discobar Ambiduo hebben er veel zin en ontbinden hun muzikale duivels. De muziek – en karaokeliefhebbers worden in de watten gelegd. Ambiance troef. En leuk meegenomen, de toegang is gratis. Er zijn veel redenen om naar café ’t Verschil af te zakken. Het belooft een onvergetelijk muziekspektakel te worden. Het allerbelangrijkste is, beste feestvierders, fuifnummers, nachtraven,…dat u zich eens goed laat gaan. Vermijd fear of missing out en zet tijdens Sinksenkermis ook gewoon een stap naar ’t Cafe Verschil. En je mag ‘lekker blijven hangen’, zoals Margriet Hermans al kweelde.
Je mag op de karaoke (zaterdag 18 mei, vanaf 20 u) de longen uit het lijf zingen. Je hoeft geen podiumbeest te zijn om een leuke avond met vrienden, vriendinnen, kennissen,…te beleven tijdens de kermis. Geef gewoon eens het beste van jezelf in café ’t Verschil. Ambiduo (Geert & Lindsay) staat garant voor uitbundige sfeer en plezier. Beleef de ultieme entertainmentervaring. Toon gerust wat je in uw mars hebt. Etaleer uw zangtalent. Wil je eens uw talenten bot vieren? Het kan op zaterdag 18 mei.  Wie niet durft te ‘karaoken’, geen probleem, je kan iets drinken, luisteren en er een ‘baraoke” van maken. Leuk toch, een pintje in de hand en luisteren naar heerlijke muziek, maak er een bruisend avondje van.
Ambiduo even voorstellen. Geert Buyse en Lindsay Franck (jawel, de dochter van de legendarische Oosterzeelse stuntman) delen samen passie voor muziek. En dat willen ze nu ook graag op de Sinksenkermis met jou delen, met muziek aangepast aan het publiek. Lindsay heeft van jongs af aan de liefde voor muziek. Ze zong destijds bij een band (genre: nieuw, rock, new wave, 70’s, 80-s, 90’s). Volbloed entertainer Geert heeft inmiddels naam en faam gemaakt met zijn performers op jubileum- en pensioenfeesten, kermissen, fuiven (Vlaams, fout, schlager, 60’s; 70’s, 80’s,…). Interesse? Ambiduo, discobar en karaoke voor al uw feesten, 0496/ 99 55 63. Verwacht op Sinksenkermis aanstekelijke muziek, vrolijke feestvierders en unieke sfeer. Iedereen uit de bol, dat is de ambitie. Je wil power, fiesta, ambiance,…en je zal het van Ambiduo krijgen ook. (marcel van de vijver, foto Ambiduo).