Kermis in Bevegem: inschrijven voor rommelmarkt

Ieder jaar wordt in Bevegem op de derde zondag van juni, ditmaal dus op zondag 16 juni, kermis gevierd. Niet meer met de vroegere wielerkoersen, foorattracties en Artiestenfoor maar wel worden bij die gelegenheid vanuit café Sportstadion aan de Kastanjelaan een aantal speciale activiteiten georganiseerd. Van 7 tot 18 uur vindt opnieuw een rommelmarkt plaats op het H. Hartplein en in (delen van) de Kastanjelaan, Dr. Van Wymerschlaan en Acacialaan, goed voor meer dan 1 km rommelmarkt met meer dan 300 standhouders. Het is wel nodig op voorhand in te schrijven (+ betaling als bevestiging; 2 euro per meter) om een standplaats te reserveren. Dit kan via een QR-code, in café Sportstadion, door middel van een e-mail naar hetsportstadionbevegem@yahoo.com of telefonisch via 0468 450 743 (ook voor meer inlichtingen). Vanaf 11u30 zal men ter hoogte van café Sportstadion ook kunnen aanschuiven aan de barbecue (20 euro) en hiervoor is het eveneens wenselijk vooraf in te schrijven. Vanaf 13 uur zal het hele kermisgebeuren muzikaal opgeluisterd worden met een optreden van zanger en ambiancemaker Nico.