Zottegemnaar Erwin sterft na vreselijke ALS-diagnose. Echtgenote schrijft beklijvend boek

Een NUUS-lezeres vraagt om het verhaal van haar man onder de aandacht te brengen. Grotenbergenaar Erwin kreeg in 2018 de diagnose van ALS en is intussen overleden.

“Mijn naam is Godelieve Bonne”, klinkt het bij de NUUS-lezeres. “Mijn echtgenoot Erwin kreeg in 2018 de diagnose van ALS een spierziekte. In augustus 2021 overleed hij op 63-jarige leeftijd. Ik heb een boekje geschreven over de manier waarop Erwin met deze ziekte omging, nog vol van positiviteit in zijn leven en  dit met een lach en een traan.”

“Mijn echtgenoot Erwin kreeg in 2018 de diagnose van ALS en is overleden in 2021 aan deze ziekte. Ik heb een daar boekje over geschreven, hoe mijn man met deze ziekte omging, hoe ons levenis veranderd en hoe positief toen Erwin nog was”, vertelt Lieve. Met mijn boekje wil ik aantonen, hoe moeilijk het soms ook is, welke shit en chaos er ook op je pad komt, dat je nooit de moed mag op geven. Mijn man Erwin was daar een voorbeeld van, hoe hij de kracht vond om toch nog door te gaan tot het allerlaatste (euthanasie 2021). Ik heb niemand aan gesproken, dus geen uitgever aan gesproken en heb dit heel alleen opgestart, zou het mogelijk zijn om dit in jullie krant te plaatsen om het boekje wat te promoten.”

Praktisch

– Je kan dit boekje verkrijgen bij Dagbladhandelaar Eriann bij Franky en Els op de Heldenlaan 60 te Zottegem
– Bij mij thuis Gentse Steenweg 15 Grotenberge, iedere woensdagnamiddag van 15 u tot 17 u.
– De prijs van dit boekje bedraagt 16 euro en de opbrengst gaat naar de ALS-Liga om  verdere onderzoeken te doen. Alvast bedankt aan al wie zo’n boekje koopt!!!