Totaalspektakel op Bruisend Balegem

Blikvangers: Gustaph, Willy Sommers, Bart Kaëll, Gene Thomas, Maksim, Tribute Bands en Voice finalist Kobe

Wie eens naar Bruisend Balegem is geweest, komt op donderdag 15 augustus zeker terug voor de elfde editie. Bruisend Balegem wordt opnieuw een totaalspektakel, de editie 2024 wordt heel straf. De opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers hebben duidelijk gekozen om niet te raken aan de kwantiteit en kwaliteit. Bruisend Balegem wordt op 15 augustus een vertrouwde cocktail van muziek, animatie, ambachtenmarkt, expo, tractorenparade, rommelmarkt, streetfood & drinks, Marché aux Bons Vivants én bakken ambiance en veel sfeer. Noteer alvast met stip: 15 augustus. The place to be. 
©De Lobelle
Bruisend Balegem is uniek omdat het een cultureel volksfeest is dat een zeer ruim publiek aanspreekt. Bruisend Balegem zorgt op de editie 2024 voor een mengeling van topkwaliteit en breed amusement naar ieders smaak. Het menu 2024 oogt meer dan appetijtelijk. En voor wie er mocht aan twijfelen Bruisend Balegem denkt aan je portemonnee, op donderdag 15 augustus is en blijft het evenement GRATIS. Zo’n uitgebreid programma heeft uiteraard zijn kostprijs, maar dankzij de vele sponsors en de opbrengst van eetfestijnen kan men BB gratis houden voor de duizenden bezoekers. Bruisend Balegem zal op de elfde editie megagoed zijn. 

Bruisend Balegem wordt meer dan ooit een gemeenschapsgebeuren – in deze barre tijden – voor alle Balegemnaars en alle sympathisanten uit de wijde omgeving. Op 15 augustus worden vijf podia gebouwd, verspreid over Balegem – Dorp (aan Pastorieberg, Rondpunt, parking Café Sekuurne, OCMW, Jongens Chiro. Topvedetten op Bruisend Balegem 2024: Gustaph, Willy Sommers, Bart Kaëll, Gene Thomas, Maksim. Local heroes worden niet vergeten, The Voice -fenomeen Kobe (The Mighty Black Camel Blues Band), De Platte Choco’s, De Helaasheid der Zingen, Camel’s Drop, John And The Fancy Boots, The Bridge, Nico, Jens, Kate Lane en Johan Veugelers, zonder de jonge wolven op het Chiro – podium te vergeten. Het wordt uitkijken naar drie superieure Tribute Bands: ABBA (Dancing Queens), Status Quo (Belgian Quo Band) en de onweerstaanbare Tina Turner (Hot Legs). Meer nieuws volgt. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).