Kermis Grotenberge: inschrijven voor rommelmarkt

In een eerder NUUS-artikel (zie via deze link) kon / kunt u lezen dat zondag 16 juni e.k. ter gelegenheid van kermis Bevegem onder meer een rommelmarkt georganiseerd wordt. Twee weken later wordt in Grotenberge eveneens kermis gevierd en naast nog een aantal andere activiteiten die door het plaatselijk Feestcomité aangekondigd worden (later meer hierover), staat ook daar – voor de derde keer – een rommelmarkt annex garageverkoop op de kermisaffiche, op zondag 30 juni in de Parkstraat. Geïnteresseerde standhouders kunnen kiezen voor een stand van 5 of 10 meter breed (basisprijs 5 euro). Voor deelname aan deze tweedehandsmarkt is het nodig op voorhand in te schrijven. Dit kan via www.feestcomitegrotenberge.be of telefonisch 0496 836 733. Op de dag zelf mogen de standhouders zich aanmelden vanaf 7 uur; tegen 17u30 moet de verkoopstand opgeruimd zijn. Het volledige marktreglement is ook op voormelde website terug te vinden.