Ann Panis (Open Vld) is lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober

Geraardsbergen. Burgemeester Ann Panis zal voor de gemeenteraadsverkiezingen de lijst van Open Vld trekken. De lijst met 31 kandidaten werd unaniem in het Liberaal Gebouw op de Markt goedgekeurd. De partij zet in op diversiteit en verjonging.

‘We hebben niet enkel een verjongde en gediversifieerde lijst, maar beschikken ook over kwalitatief sterke kandidaten. De kandidaten staan één voor één te popelen om zich ook op politiek vlak te engageren en zich belangeloos in te zetten voor hun stad en hun deelgemeenten. Het bewijst alleszins dat ze over de nodige portie durf en moed beschikken en dat kan ik als lijsttrekker alleen maar toejuichen’, vertelt Ann Panis trots.

‘De funderingen zijn gelegd, nu hopen dat we de kiezers ook kunnen overtuigen van deze vernieuwde, liberale partij. De vorige legislatuur was immers niet makkelijk. Er was corona, een pandemie die ons twee jaar lang op vele vlakken heeft gegijzeld.’

‘Onze nieuwe ploeg kijkt vol vertrouwen de uitdagingen van deze stad tegemoed. Een vrouwelijke lijsttrekker, een totaal vernieuwde en verjongde liberale ploeg, we hopen dat onze inwoners de verandering opmerken en ons op 13 oktober terug het vertrouwen geeft’ aldus de voorzitter van de lokale afdeling Siegerd Gilquin.

Julien Borremans