© Stad Zottegem

Iemand de fietscomputer van Lotte Kopecky gevonden?

Uiteraard overheerste tevredenheid bij Lotte Kopecky nadat ze zondag in Zottegem met de spreekwoordelijke vingers in de neus voor de vierde keer in vijf jaar Belgisch kampioene wielrennen op de weg bij de elite vrouwen werd, maar toch baalde de wereldkampioene ook een beetje toen ze vaststelde dat ze na de aankomst of podiumceremonie haar Garmin (fietscomputer) was kwijtgespeeld en dan ook een oproep op haar sociale media lanceerde: “Als iemand een Edge Solar (het model, red.) vindt: dat is de mijne”, zo staat er te lezen op de Instagram van Kopecky, met daarbij het veelzeggende liedje Good Life van OneRepublic. Wel had ze nog genoeg in de tank om na 123 BK-kilometers nog een zestigtal kilometer bij te trainen en op de fiets huiswaarts te keren naar Assenede. Haar gegevens (vermogensdata) van het BK heeft ze dus echter niet, tenzij een eerlijke vinder haar fietscomputertje terugbezorgt.