Juf Diane met pensioen in Everbeek-Boven (Gemeentelijke kleuterschool)

gJuf Diane Devleeschouwer, zus van  burgemeester Stefaan  heeft haar laatste dagen als kleuterjuf beëindigd. Ze is begonnen werken in 1983 en heeft toen nog op twee andere scholen gewerkt. in 1985 is ze in de kleuterschool in  Everbeek begonnen en dit met juf. Christa Foubert die eerder dit jaar op pensioen is gegaan.  Samen met juf Jacqueline Hoedaert is de kleuterschool te Everbeek-Boven  blijven groeien. Het aantal kleuters is blijven stijgen tot ze met 4 juffen waren. De beginjaren toen ze nog met twee waren (Diane en Christa)  maakten ze van de laatste zondag in Everbeek  een feestzondag. De schoolfeesten waren echte dorpsfeesten. Niets was hun te veel. De kleuterschool heeft juf Di laten groeien door haar enthousiasme, haar liefde, haar gedrevenheid, … Ze werd en wordt op handen gedragen door de gemeenschap van Everbeek en Parike. Kortom een zeer gewaardeerde juf. Woensdag jongsleden op 26 juni 2024 heeft de hele school van hun lieve juf afscheid mogen nemen door liedjes, dansjes, geknutselde cadeautjes, en zo veel meer.